Ju shërbejmë me specialitetet tona për një eksperiencë unike.

Ju ftojme per ti provuar ato!

Përse duhet të na zgjidhni ?

Karburant cilësor

Nafta me përmbajtje të ulët squfuri është nafta që ka një 

Lubrifikant të ndryshëm

Vajrat ofrojnë mbrojtje të pakonkurueshme kundër 

Fast-food tradicional

Fast Food tradicional ku ju mund te provoni specialitetet e brumit

Vendqëndrim kamperash

Ambient i përshtatshëm për ndalimin dhe qëndrimin me autokamper

Rreth nesh

Lamçe Sh.p.k është nje shoqëri e pavarur private e krijuar në përputhje me legjislacionin Shqiptar.

Themeluar në vitin 2001 në Shqipëri shoqëria ofron :
Tregtimin me pakicë të karburanteve naftë, benzine, gaz me cilësi të lartë si dhe vajrave e lubrifikantëve. Me një teknologji të automatizuar, produkte të standartizuara dhe çmime konkuruese arrijmë ti gjendemi pranë klientit.
Lamçe Sh.p.k ndodhet në komunën Levan të rrethit Fier, Shqipëri.

Lamce Petrol perpiqet të ofrojë shërbime cilësore per te permbushur kerkesat e klientëve tanë të nderuar. Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë dhe të ofrojmë shërbime të veçanta për konsumatorët, duke besuar në trajtimin e klientëve tanë me respekt dhe besim.
Ne ritemi vazhdimisht nepermjet risive dhe sigurise qe ju na falni perdite.

Lexo më tepër
  • null

    Lamce

    Udhetimi yne perkrah jush si partneri me besnik fillon me nje hap te vetem te hedhur me 2001 duke ju sherbyer me te njejtin deshire dhe perkushtim edhe sot.